Champagne
eller
Amalia Gonzalez bubblar av entusiasm.

Amalia Gonzalez har tilldelats uppdraget att hålla i Spritmuseums prestigeprovning Champagne. Hon har förberett sig sedan nyårskorkarna smällde. Hon kommer i möjligaste mån att undvika historierna om munkar och änkor (dom känner ju alla till i alla fall!). Amalia har för avsikt att överraska. Hon tar sin utgångspunkt i de senaste årens enorma efterfrågan på champagne – och alla nya tricks champagneodlarna tar till för att höja efterfrågan ytterligare. Hur smakar champagne som framställs som på 1700-talet (med hästar och fötter)? Hur smakar champagnens motsvarighet till naturvin? Och som en eftergift till änkorna trots allt: Håller klassikerna fortfarande måttet? Provningen har premiär på långfredagen. Inte ens det fick den strängt katolskt uppfostrade Amalia att tacka nej.

DAG: FREDAG 14 APRIL 2017
TID: KL 15.00 – CA 16.30
PRIS: 500 KR

Köpt biljett återlöses ej.

Biljetten gäller även som entré till Spritmuseums utställningar.  

Restaurangens öppettider

BAR
Måndag 10 – 17,
Tisdag – lördag 10 – 22,
Söndag 12 – 17

LUNCH
Måndag – fredag; 12 – 14.30 i baren.
Lördag – söndag; 12 –15 i restaurangen.

MIDDAG
Tisdag till lördag från kl 18 – sista bordsbeställningen 20.30, boka här.

 

Presentkort

Spritmuseums presentkort innehåller fyra
erbjudanden i ett.

Läs mer.

Spritmuseum 5 år

Fredagen den 26 maj firar vi fem år i Galärskjulen.

Vi bjuder på 50% rabatt på entrén under hela dagen samt goodiebag med utvalda varor från museets butik och museets bar serverar en specialkomponerad födelsedagsdrink.

Ballongutdelning fredag 12-16 och lördag 10-14.

Provningar

Champagne, klassisk, trendig eller med lyxiga korvar, amarone, italienska viner & ostar eller eller naturviner? Välkommen våra dryckesprovningar. De flesta provningar hålls av Nadja Karlsson, årets dryckesprofil 2014.

Köp biljetter

Provningar

Restaurang

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor.

Läs mer.

SM i hantverkscider 20 maj

För första gången har SM i hantverkscider anordnats. Det är Spritmuseum på Djurgården i Stockholm som tagit initiativ till tävlingen tillsammans med Riktig Cider.

Läs vilka som vann.