Mötesrum

Vi erbjuder ett av Stockholms vackraste möteslokal från 1700-talet med utsikt över Wasahamnen, utrustad med all modern teknik.

I loungen dukar vi upp för frukost och kaffe. Här finns också egen garderob.

Utrustning

Projektorer, dukar, blädderblock/white board, hörselslinga, konferenstelefon och gratis Wi-Fi.

Möblering

Sammanträdesmöblering: Max 56 platser

U-bord: 18 platser

Styrelsemöblering: 14 platser

Vi kan även dela rummet i två med en vikvägg. Då vi inte har utrymme för att förvara de övriga möblerna i annat rum, finns de kvar i lokalen.

I priset ingår fri entré till våra utställningar under museets öppettider, bubbelvatten, modern teknik samt block och pennor.


PRISUPPGIFTER 

Kontakt: 08 12 13 13 12 eller boka@spritmuseum.se


Gastronomiska gästspel 24-28.9

Daniel Burns från Luksus, Green Point/Brooklyn, Leandro Carreira med bakgrund hos Mugaritz utanför San Sebastian och Spritmuseums Petter Nilsson bjuder på best off, nya påfund och samarbeten.

Boka bord

Presentkort

Vad ska man köpa till den som har allt? Får vi föreslå ett presentkort till Spritmuseums provningar av vin och sprit.

Ge bort en upplevelse.

Restaurangen

Läs mer:

GE DIG SJÄLV OCH DINA KOLLEGOR EN ABSOLUT UNIK KONFERENSUPPLEVELSE HOS OSS PÅ SPRITMUSEUM.

Vi erbjuder ett av Stockholms vackraste mötesrum med utsikt över Wasahamnen, utrustad med all modern teknik. Restaurangen serverar mat av hög kvalitet som speglar det svenska köket, följer årstiderna och traditioner.

Konferera på Spritmuseum

För grupper

Boka en egen dryckesprovning. Prova Svensk whisky, krydda din egen snaps, nya svenska drycker, champagenprovning eller kanske punsch.

Läs mer

Spritlandet Sverige

ART POP

Journalisten Andres Lokko har på uppdrag av Spritmuseum botaniserat i konstsamlingen Absolut Art Collection. Han har valt ut ett antal konstnärer och verk – och tillsammans med de skivomslag samma konstnärer har målat eller formgett tecknas en annorlunda pophistorik.

Läs mer

Boka bord

 

Boka bord.

Ägna en timme åt spriten

Följ med på en inspirerande visning av Spritmuseums utställningar.

Läs mer

snapsviseservetter och snygga brickor

Snapsviseservetter, brickor med brännvinskryddor, marmelader spetsade med sprit och mycket annat finns i vår museibutik. Välkommen,

Titta in i vår butik

Spritmuseum nominerat till årets museum i Europa 2014

Spritmuseum i Stockholm har nominerats till det prestigefulla priset för bästa europeiska museum, European Museum of the Year Award 2014. Bakom utmärkelsen, som delats ut sedan 1977, står European Museum Forum. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma mindre museer med mycket innovativ verksamhet som på ett eller annat sätt verkat för god kvalité inom den europeiska museisektorn.