Berusande trädgård växthus PM
Praktikplats

Vi får in många förfrågningar om praktik och kan tyvärr inte ta emot alla sökande. Vi tar emot universitets- och högskolestudenter med inriktning på ämnen som är relevanta för museets verksamhet, t ex etnologi, konstvetenskap, museologi, turism, marknadsföring samt mat och dryck .

Är du intresserad att göra praktik på Spritmuseum under hösten 2017? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och dina förväntningar, vilken period du vill praktisera samt bifoga en CV och maila in din ansökan senast 1 mars. Besked lämnas i april.

Ansökan mailas till info@spritmuseum.se

Restaurangens öppettider

BAR
Måndag 10 – 17,
Tisdag – lördag 10 – 22,
Söndag 12 – 17

LUNCH
Måndag – fredag; 12 – 14.30 i baren.
Lördag – söndag; 12 –15 i restaurangen.

MIDDAG
Tisdag till lördag från kl 18 – sista bordsbeställningen 20.30, boka här.

 

Åk kommunalt hit

Sök resa

Absolut Art Collection

Det första konstverket som skapades på uppdrag av Absolut var Andy Warhols Absolut Warhol, 1986. Warhol rekommenderade sedan andra konstnärer att samarbeta med Absolut. Totalt blev det över 850 verk.

Läs mer om Absolut Art Collection

En av världens bästa museirestauranger

Spritmuseums restaurang är listad tillsammans med bl a Museum of Modern Art i San Francisco och Carnegie Museum of Art, Pittsburgh som världens sju bästa museirestauranger.

Läs mer

SM i hantverkscider 20 maj

För första gången har SM i hantverkscider anordnats. Det är Spritmuseum på Djurgården i Stockholm som tagit initiativ till tävlingen tillsammans med Riktig Cider.

Läs vilka som vann.

Vi är stolta över vår museichef Ingrid Leffler som är en inspiratör och en utvald person av The Absolut Company som en ledande Mind Blender. Följ hennes resa här. 

Se filmen