FESTVÅNING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

  Vår festvåning passar till alla typer av tillställningar, från bröllopsmiddag och födelsedagfest till kundevenemang – stora som små. Vi erbjuder en av Stockholms absolut vackraste, och kanske mest personliga, lokaler med plats för upp till 120 sittande gäster och ca 250 vid mingel. Vid större evenemang går det också bra att bygga ut lokalerna med tält och under sommartid även hyra vår brygga och trädgård.

  Kontakta oss gärna på 08-12 13 13 12 eller boka@spritmuseum.se för mer information samt för att boka ett möte med oss.

   

   

  ART POP

  Journalisten Andres Lokko har på uppdrag av Spritmuseum botaniserat i konstsamlingen Absolut Art Collection. Han har valt ut ett antal konstnärer och verk – och tillsammans med de skivomslag samma konstnärer har målat eller formgett tecknas en annorlunda pophistorik.

  Läs mer

  Restaurangen

  Vi erbjuder svenska klassiska rätter i modern tappning och självklart kan man också fika. Se våra olika menyer.

  Läs menyn

  Ladda ner snapsvisehäften

  Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften.

  Ladda ner snapsvisehäften

  GE DIG SJÄLV OCH DINA KOLLEGOR EN ABSOLUT UNIK KONFERENSUPPLEVELSE HOS OSS PÅ SPRITMUSEUM.

  Vi erbjuder ett av Stockholms vackraste mötesrum med utsikt över Wasahamnen, utrustad med all modern teknik. Restaurangen serverar mat av hög kvalitet som speglar det svenska köket, följer årstiderna och traditioner.

  Konferera på Spritmuseum

  Café

  Citrontarte toppad med maräng, hemgjord chokladtryffel eller Matjesillsmörgås, med ägg, rödlök, örtkräm, danskt rågbröd, det är svårt att välja. Se hela menyn.

  Goda bullar och hembakade kakor

  Café

  För grupper

  Boka en egen dryckesprovning. Prova Svensk whisky, krydda din egen snaps, nya svenska drycker, champagenprovning eller kanske punsch.

  Läs mer

  Boka en visning

  Boka en visning Ägna en timme åt spriten!
 Följ med vår guide på en rundtur till spritlandet Sverige där vårt bitterljuva förhållande till alkohol har huvudrollen och träffa klubbkids under 150 år. Avsluta med konst och skivomslag i utställningen Art Pop.

  Boka en visning.