• Förrätt

    Måndag lunch den tjugofjärde november

    Rådjur med maskros, mangold och syltade fläderbär 145 kr
    Blå hummer och glödbakde betor med nyponros 335 kr
    Lättrökt tartar på hälleflundra med pumpa och kålrabbi 145 kr
    Trattkantareller och lökar i vattenkrasse 105 kr
    Snickarskinka 105 kr
    Rökt lammkorv från Dalarna 110 kr

  • Varmrätt

    Måndag lunch den tjugofjärde november

    Brässerad oxbringa med krossad mandelpotatis och rökt benmärg 135 kr
    Slätvar på ben med höbakad endive och persilja, brynt smör och fläderkapris 295 kr
    En liten för stor biff från Bokenäs, räcker kanske till två 440 kr
    Selleri från Ugglarp; både toppen och botten med rödalg 165 kr

  • Desserter

    Måndag lunch den tjugofjärde november

    Ostar från Sivan och kvitten 120 kr
    Småkakor 22 kr
    Apelsin- och mandelkaka 55 kr
    2 mandelmusslor med rönn, björnbär och grädde 70 kr
    Pocherat äpple och kavring med malt och vanilj 110 kr
    Clementinesemi-freddo med thémaränger 75 kr
    Hej då!

    Förrätt

    Måndag lunch den tjugofjärde november

    Rådjur med maskros, mangold och syltade fläderbär 145 kr
    Blå hummer och glödbakde betor med nyponros 335 kr
    Lättrökt tartar på hälleflundra med pumpa och kålrabbi 145 kr
    Trattkantareller och lökar i vattenkrasse 105 kr
    Snickarskinka 105 kr
    Rökt lammkorv från Dalarna 110 kr

    Varmrätt

    Måndag lunch den tjugofjärde november

    Brässerad oxbringa med krossad mandelpotatis och rökt benmärg 135 kr
    Slätvar på ben med höbakad endive och persilja, brynt smör och fläderkapris 295 kr
    En liten för stor biff från Bokenäs, räcker kanske till två 440 kr
    Selleri från Ugglarp; både toppen och botten med rödalg 165 kr

    Desserter

    Måndag lunch den tjugofjärde november

    Ostar från Sivan och kvitten 120 kr
    Småkakor 22 kr
    Apelsin- och mandelkaka 55 kr
    2 mandelmusslor med rönn, björnbär och grädde 70 kr
    Pocherat äpple och kavring med malt och vanilj 110 kr
    Clementinesemi-freddo med thémaränger 75 kr
    Hej då!

     

    Jullunch/middag

    Vi väljer ut det bästa ur julens råvarukorg, kombinerar och tillagar det på ett varsamt och naturligt sätt.

    Boka bord.

    Restaurangen

    Läs mer:

    Ladda ner snapsvisehäften

    Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften bland annat till kräftorna.

    Ladda ner snapsvisehäften

    GÄSTSPEL 21 NOVEMBER

    gilles-clark---l

    Giles Clark, sous chef på Koya i London gör ett unikt gästspel hos oss innan han flyttar till Japan.

    Maten vi kommer att erbjuda blir våra lokala råvaror som processats genom Giles huvud.

    Boka bord!

    KONFERERA

    Vi erbjuder ett av Stockholms vackraste mötesrum med utsikt över Wasahamnen, utrustad med all modern teknik.

    Konferera på Spritmuseum

    För grupper

    Boka en egen dryckesprovning. Prova Svensk whisky, krydda din egen snaps, nya svenska drycker, champagenprovning eller kanske punsch.

    Läs mer

    Ägna en timme åt spriten

    Följ med på en inspirerande visning av Spritmuseums utställningar.

    Läs mer