Torsdag kväll den tjugotredje februari

Förrätter
Ostron och pilgrimsmussla med sin corail, rotselleri och vattenkrasse

Grönsaksravioli med kronärtskocka och buljong

Sötlöksgratäng med ”poule-targue”

Huvudrätter
Duva stekt på benet med frilandsendive, valnöt och bröd

Gös med svartrot och syrade fläderbär

Grillade crapaudinebetor, spenat i spenat och tryffel

Ost
Lagrad Herrgårdsost med kvittenmarmelad

Desserter
Choklad-hallonganache med kokos, hibiskus och katrinplommon

En vit efterrätt med citrus

Tre rätter och lite till med ost eller dessert 700 kr
Förrätter 240 kr, huvudrätter 360 kr, ost/dessert 150 kr

Carte Blanche
För er som önskar att äta många rätter och dessutom kan enas om det, kan vi erbjuda en meny om 8 rätter.
Vi tar självklart hänsyn till allergier och intoleranser
Menypris 1000 kr
Med utvald dryck 1700 kr

Serveras i restaurangen tisdag – lördag från 18.00

KONTAKT
restaurangen@spritmuseum.se
Tel: 08 – 1213 1309


BOKA
För större sällskap vänligen kontakta restaurangen@spritmuseum.se
Man kan boka sitt bord 4 veckor i förväg online.

Restaurangens öppettider

LUNCH
Måndag – fredag; 12 – 14.30 i baren.
Lördag – söndag; 12 –15.00 i restaurangen.

MIDDAG
Tisdag till lördag från kl 18.00 – sista bordsbeställningen 20.30, boka här.