Lördag kväll den tjugofemte mars


Förrätter
Halstrad pilgrimsmussla med majrova och ramslök

Grönsaksravioli och lardo i consommé

Sötlöksgratäng med ”poule-targue”

Huvudrätter
Marulk med kokt purjolök, rökt mandel och pepparrot

Helstekt duva och rökt endive, crapaudinebeta och persilja

Kokt grön sparris med spenat, havsböna och en sås på brödmiso

Ost
Diverse med torkat päron och kvitten

Desserter
Choklad-hallonganache med kokos, hibiskus och katrinplommon

En vit efterrätt med citrus

Tre rätter och lite till med ost eller dessert 700 kr
Förrätter 240 kr, huvudrätter 360 kr, ost/dessert 150 kr

Carte Blanche
För er som önskar att äta många rätter och dessutom kan enas om det, kan vi erbjuda en meny om 8 rätter.
Vi tar självklart hänsyn till allergier och intoleranser
Menypris 1000 kr
Med utvald dryck 1700 kr

Serveras i restaurangen tisdag – lördag från 18.00

KONTAKT
restaurangen@spritmuseum.se
Tel: 08 – 1213 1309


BOKA
För större sällskap vänligen kontakta restaurangen@spritmuseum.se
Man kan boka sitt bord 4 veckor i förväg online.

Restaurangens öppettider

BAR
Måndag 10 – 17
Tisdag – lördag 10 – 22
Söndag 12 – 17

LUNCH
Måndag – fredag; 12 – 14.30 i baren.
Lördag – söndag; 12 –15 i restaurangen.

MIDDAG
Tisdag till lördag från kl 18 – sista bordsbeställningen 20.30, boka här.