Tisdag kväll den tjugofemte april

Raviolis med pilgrimsmussla, lardo di colonnata och buljong

Grön sparris med gurka, grädde och Utah beach ostron

Sötlöksgratäng med ”poule-targue”

 
Huvudrätter
Duva med Skillebyvitlök och ångade blad

Torsk och marinerad rom med nypotatis och nässlor

Rostad vit sparris med bovete, ramslök och kapris

Ost
Från Frankrike och Sverige med kvitten

Desserter
Choklad-mandaringanache med bovete

Île flottante med rabarber, lagerblad och enbär

 

Tre rätter och lite till med ost eller dessert 700 kr
Förrätter 240 kr, Huvudrätter 360 kr, Ost/Desserter 150 kr

Carte Blanche
För er som gillar att äta många rätter och dessutom kan enas om det, kan vi erbjuda en meny om 8 rätter. Vi tar självklart hänsyn till individuella allergier och intoleranser

Menypris 1000 kr
Med utvald dryck 1700 kr

KONTAKT
restaurangen@spritmuseum.se
Tel: 08 – 1213 1309


BOKA
För större sällskap vänligen kontakta restaurangen@spritmuseum.se
Man kan boka sitt bord 4 veckor i förväg online.

Restaurangens öppettider

BAR
Måndag 10 – 17,
Tisdag – lördag 10 – 22
Söndag 12 – 17

LUNCH
Måndag – fredag; 12 – 14.30 i baren.
Lördag – söndag; 12 –15 i restaurangen.

MIDDAG
Tisdag till lördag från kl 18 – sista bordsbeställningen 20.30, boka här.