Cidervisning med provsmakning – Du väljer klockslaget!

Välkommen att boka en exklusiv cidervisning med provsmakning för slutna sällskap på 1, 2 eller flera. Klockslaget väljer du själv!

Följ med in i utställningen Cider och lär dig mer om den växande ciderhantverkskulturen i Sverige. Utställningen lyfter våra ciderpiojnärer, hur man gör sin egen cider och dryckens historia i Sverige.
Inne i utställningen rullas cidervagnen fram och vi serverar ett glas svensk hantverkscider till dem som önskar. Alkoholfritt alternativ finns.

Boka en visning med avsmakning för två till fyra personer.

Maila så hittar vi en tid som passar:
info@spritmuseum.se

Pris: 250 kr. inkl. ett glas cider.
Betalning görs enklast via Swish till Spritmuseum (Stiftelsen vin & sprit) nr 123 218 85 63.
Tid: Ca 30 min.

Varmt välkomna!

Mer om Cider

I takt med att svenska drycker ökar i popularitet sticker en dryck ut lite extra, nämligen hantverkscidern som är på stark frammarsch. Svenska äpplen har visat sig passa alldeles utmärkt till att tillverka cider och nya cidermakare etablerar sig i rask takt över hela landet. I museets bar serveras Ciderbrickan för den som önskar fortsätta utforska ciderlandet Sverige.
Läs mer i utställningen som visas tom 1 november 2020.