Information & försiktighetsåtgärder med anledning av Coronaviruset

Spritmuseum följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens beslut i frågan om coronaviruset och dess smittspridning.
Museet och restaurangen har öppet alla dagar i veckan och har vidtagit särskilda säkerhetsåtgärder.

På museets utställningar (ca 800 kvm bruttoyta) får max 40 personer befinna sig samtidigt.
I restaurangen dukar vi upp glest mellan borden om max åtta personer/bord (inomhus).

Vi har ökad städfrekvens för att säkerställa att du som besökare och vi som personal har en ren miljö att vistas i. Vi har placerat ut extra handsprit på allmänna platser i museet och desinfekterar de allmänna ytorna löpande under dagen.

Alla besökare erbjuds gratis munskydd vid entrén.

Vad kan du som besökare göra?
Du är varmt välkommen att besöka oss om du känner dig frisk. Om du har symptom eller har visat symptom ber vi dig att stanna hemma tills du säkert är frisk och inte smittar.

Har du biljetter till våra provningar och visningar bokar vi självklart om biljetterna. Maila helen.ericsson@spritmuseum.se