Information & försiktighetsåtgärder med anledning av Coronaviruset

Spritmuseum följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens beslut i frågan om coronaviruset och dess smittspridning.
Museet har öppet som vanligt men har tagit särskilda säkerhetsåtgärder.

Från och med den 12 mars räknar vi antalet besökare som samtidigt vistas i museet så det inte överskrider 30 gäster. Vi flyttar ut stora delar av caféverksamheten utomhus.

Vi har ökad städfrekvens för att säkerställa att du som besökare och vi som personal har en ren miljö att vistas i. Vi har placerat ut extra handsprit på allmänna platser i museet och desinfekterar de allmänna ytorna löpande under dagen.

Vad kan du som besökare göra?
Du är varmt välkommen att besöka oss om du känner dig frisk. Om du har symptom eller har visat symptom ber vi dig att stanna hemma tills du säkert är frisk och inte smittar.

Har du biljetter till våra provningar och visningar bokar vi självklart om biljetterna. Maila helen.ericsson@spritmuseum.se