Information & försiktighetsåtgärder med anledning av Coronaviruset

Spritmuseum följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens beslut i frågan om coronaviruset och dess smittspridning.
Museet och restaurangen har öppet onsdag till söndag och har tagit särskilda säkerhetsåtgärder.

På museets utställningar (900 kvm) får max 15 personer befinna sig samtidigt.
I restaurangen dukar vi upp glest mellan borden om max fyra personer/bord.
Det går även bra att sitta utomhus vid något av våra bord längs fasaden.

Vi har ökad städfrekvens för att säkerställa att du som besökare och vi som personal har en ren miljö att vistas i. Vi har placerat ut extra handsprit på allmänna platser i museet och desinfekterar de allmänna ytorna löpande under dagen.

Vad kan du som besökare göra?
Du är varmt välkommen att besöka oss om du känner dig frisk. Om du har symptom eller har visat symptom ber vi dig att stanna hemma tills du säkert är frisk och inte smittar.

Har du biljetter till våra provningar och visningar bokar vi självklart om biljetterna. Maila helen.ericsson@spritmuseum.se