Cocktail & fashion

Välkommen på visning med cocktail exklusivt för slutna sällskap på en, två eller max sex personer. Klockslaget väljer du själv!
Utställningen öppnar 10 juni.

Utställningen Fashion Cocktail visar verk ur den aldrig publikt visade Absolut Fashion-samlingen, tillsammans med fotokonst ur vår samling Absolut Art Collection. Läs mer om utställningen här.

Vi ses i Spritmuseums bar där vi serverar och berättar om dagens specialkomponerade cocktail gjord på Absolut Vodka, drycken som verken i Absolut Fashion och konsten i Absolut Art Collection tar avstamp i. Med drinken i handen går vi sedan in till konsthallen där guiden berättar och samtalar med er om utställningen.

Boka en privat visning för en, två eller max sex personer.

Maila oss så hittar vi en tid som passar:
info@spritmuseum.se

Pris: 250 kr. inkl. en cocktail.
Betalning görs enklast på plats.
Tid: Ca 30 min.
Åldersgräns 18 år för cocktail, vänligen ta med legitimation.

Varmt välkomna till oss på Spritmuseum!

Fashion Cocktail

”Mode är något annat än kläder”, menar Philip Warkander, som är gästkurator och lektor i modevetenskap.
”Ordet syftar på ett symboliskt värde, omöjligt att se eller att ta på. Det definieras av att ständigt befinna sig i förändring, och är därför också ett tydligt tecken för sin tid”.

Utställningen Fashion Cocktail utgår från samlingen Absolut Fashion, som var en fortsättning på det lyckade Absolut Art-projektet, men här byggde på samarbeten med modeskapare. Det blev med tiden en omfattande samling. Här finns plagg och accessoarer från några av världens främsta modeskapare, de flesta aldrig tidigare visat för publik. Utställningen tar oss tillbaka till 80- och 90-talet där modeskapare som Manolo Blahnik, Tom Ford, Helmut Lang, Gianni Versace, Jean- Paul Gaultier mfl, alla har levt ut sin skaparlust.

Läs mer om utställningen här.