Dryckeslandet Sverige – visning med snaps

Välkommen att boka en exklusiv visning av museets permanenta utställning Dryckeslandet Sverige för dig och dina vänner – snaps ingår. Klockslaget väljer du själv! Vi ses i baren på Spritmuseum där vi serverar och berättar om dagens utvalda snaps och med drycken i handen går vi sedan in till utställningen där guiden visar och samtalar med er om utställningen. Varför säger vi skål och sjunger snapsvisor? När började svenskarna tillverka sprit och vad var egentligen motboken för något? Vanor ventileras och fördomar avväpnas.

Så här bokar du en guidad visning

Maila oss på info@spritmuseum.se så hittar vi en tid som passar.
Pris: 250 kr/person inkl. varsin snaps alternativt varsitt glas alkoholfri hantverkscider.
Betalning görs enklast på plats.
Tid: Ca 30 minuter.

Här kan du läsa mer om utställningen Dryckeslandet Sverige.

AW med visning och snaps

Vi har även AW-visningar med snaps. Ta med dina vänner på en härlig AW! Till denna visning ingår självklart varsin snaps alternativt varsitt glas alkoholfri hantverkscider. Efter visningen är ni välkomna att fortsätta AW:n i vår bar.
Boka och läs mer här

Helkväll med dryck och mat

Välkommen till en alldeles särskild helkväll på Spritmuseum, med dryck och mat i fokus. Vi börjar visningen med en snaps, alternativt ett glas alkoholfritt mousserande. Därefter serveras en trerättersmiddag i nordens smaker.
Boka och läsa mer här