Evenemang i 2019-08-29

Evenemang Search and Views Navigation

Snausarve Gårdsbryggeri

torsdag 29 augusti, kl 12.00

Snausarve Bryggeri, Gotlands nyaste bryggeri, gästar Spritmuseum Brygga den 29 augusti.

Visning av Spritlandet Sverige

torsdag 29 augusti, kl 14.00

Guidad visning av utställningen Spritlandet Sverige, samt introduktion till Spritmuseums andra aktuella utställningar, ca 30 min. Entré betalas på plats.

Visning av Spritlandet Sverige

torsdag 29 augusti, kl 14.00

Konstvisning med cocktail

torsdag 29 augusti, kl 17.30

Bästa kombon, få en specialvisning av sommarens konstutställning medan du smuttar på en härlig drink.

Viner från Nya Zeeland

torsdag 29 augusti, kl 18.00

Just nu händer det mycket roligt på dryckesfronten i Nya Zeeland menar Nadja Karlsson.

+ Exportera evenemang

Provning

Cidermässa

söndag 29 september, kl 12.00

För fjärde året i rad bjuder Spritmuseum och Riktig Cider in till en mässa där vi presenterar den bästa hantverkscider som tillverkas i Sverige.

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Möten

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.