Evenemang i 2020-01-04

lördag 4 januari, kl 14.00

Kapten Haddock – utsålt

lördag 4 januari, kl 16.00

Nadja Karlsson är expert inte bara på vad kapten Haddock vanligtvis sätter i sig – hon vet det mesta om samtliga karaktärer i Tintin-äventyren, särskilt ur ett alkoholperspektiv.

+ Exportera evenemang

Provning

Mjölksyrning

tisdag 18 februari, kl 17.30

Du kommer få att testa på att mjölksyra diverse grönsaker själv, ställa alla de frågor du har och även smaka på en mängd av de mjölksyrningar som museets restaurang dagligen använder tillsammans med Viktor Ankarberg.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Matsalen

Välkommen till matsalen på Spritmuseum. Här serverar vi vår version av en samtida måltid. Essensen av det tidigare upplevda, dagsfärska tankar och drömmar om den tid som komma skall.

Baren

I museets entré ligger även Baren, Vi har öppet måndag till onsdag kl 10-17, torsdag till lördag från kl 10 till ca kl 21.

Punsch

Varm eller kall Punschens historia i Sverige har sin början i mitten av 1700-talet.