Allt om öltrender – utsålt

Vilken är trendigast, I.P.A:an eller surölen? Spritmuseums dryckesexpert Nadja Karlsson ger svar.

Fashion Cocktail

10/6–19/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Helkväll på Spritmuseum

onsdag 13 oktober, kl 17.30

Välkommen till en alldeles särskild helkväll på Spritmuseum, med svenska drycker i fokus. Mode & mat varje onsdag!

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar för dig och dina vänner. Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Jul på Spritmuseum

Börja din jul på Spritmuseum. För oss är julen en av de käraste högtiderna på året. Julmenyn serveras från 19 november. Här kan du samla både små och stora sällskap för en klassisk julmiddag.

Konferens & Möten

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se