Vulkanviner – utsålt

Vem kan på rak arm säga att den har smakat ett vulkanvin? Det här är en provning med drycker som ger en helt annan smak än vad du kanske är van vid.

Ge bort ett presentkort

Ge bort en upplevelse! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Välkommen på Cidermiddag

lördag 11 juni, kl 18.00

Kan man dricka genomgående cider till en middag? Vad äter man då till? Det vet vi och våra Svenska & Franska cidermakare som vill dinera med dig.

guide-i- baren- drink

Boka en exklusiv visning med dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen.

Konferens & Möten