Visning + Snaps = Sant

Följ med på en resa om svenskarnas dryckestraditioner. Möt vår guide i baren på Spritmuseum så serveras varsin snaps, alternativ alkohol fri dryck.

United taste of America

Nadja Karlsson om de senaste kulinariska trenderna (mycket Mellanöstern) och vilka viner som passar till.

Smaka på museet

Vi erbjuder provningar och guidade visningar med passande dryck. Att beställa en av våra smakbrickor är också ett uppskattat sätt att lära sig mer om Sveriges dryckeshistoria, kultur och trender.

Boka en privat visning med matchande dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!

Ge bort ett presentkort❤️

Ge bort en upplevelse! Vårt presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.