Kvällsvisning med Gin&Tonic = Sant

Vi möts i baren på Spritmuseum klockan 17:30 där kvällens guide serverar en Gin & Tonic med lokala smaker. Tillsammans upptäcker vi sedan utställningen Ginlandet Sverige.

Kvällsvisning med mousserande = Sant

Följ med på en konstvisning på Spritmuseum! Med ett glas mousserande i handen tar vår guide er genom den färgsprakande utställningen ”Troubled Waters”.

Ge bort ett presentkort

Ge bort en upplevelse! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Välkommen på Cidermiddag

lördag 11 juni, kl 18.00

Kan man dricka genomgående cider till en middag? Vad äter man då till? Det vet vi och våra Svenska & Franska cidermakare som vill dinera med dig.

guide-i- baren- drink

Boka en exklusiv visning med dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen.

Konferens & Möten