Kvällsvisning med Gin&Tonic = Sant

Vi möts i baren på Spritmuseum klockan 17:30 där kvällens guide serverar en Gin & Tonic med lokala smaker. Tillsammans upptäcker vi sedan utställningen Ginlandet Sverige.

Kvällsvisning med mousserande = Sant

Följ med på en konstvisning på Spritmuseum! Med ett glas mousserande i handen tar vår guide er genom den färgsprakande utställningen ”Troubled Waters”.

Smaka på museet

Vi erbjuder provningar och guidade visningar med passande dryck. Att beställa en av våra smakbrickor är också ett uppskattat sätt att lära sig mer om Sveriges dryckeshistoria, kultur och trender.

Boka en privat visning med matchande dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!

Ge bort ett presentkort❤️

Ge bort en upplevelse! Vårt presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.