Visning + Snaps = Sant

Följ med på en resa om svenskarnas dryckestraditioner. Möt vår guide i baren på Spritmuseum så serveras varsin snaps, alternativ alkohol fri dryck.

Klassisk champagne – utsålt

Nyckelord: Lyx & Flärd. Och klassiska kvinnor och sist men inte minst, vår dryckesexpert Nadja Karlsson.

Ge bort ett presentkort

Ge bort en upplevelse! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Välkommen på Cidermiddag

lördag 11 juni, kl 18.00

Kan man dricka genomgående cider till en middag? Vad äter man då till? Det vet vi och våra Svenska & Franska cidermakare som vill dinera med dig.

guide-i- baren- drink

Boka en exklusiv visning med dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen.

Konferens & Möten