Pågående

Bilfritt Djurgården 2 – 7 Juni

Vi rekommenderar att ni promenerar, cyklar eller reser kollektivt med spårvagn, buss eller Djurgårdsfärjan för att komma till Spritmuseum dessa dagar.

Champagne och korv

En god provning där champagne möter korv tillsammans med vår dryckesexpert Nadja Karlsson.

Smaka på museet

Vi erbjuder provningar och guidade visningar med passande dryck. Att beställa en av våra smakbrickor är också ett uppskattat sätt att lära sig mer om Sveriges dryckeshistoria, kultur och trender.

Boka en privat visning med matchande dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!

Ge bort ett presentkort❤️

Ge bort en upplevelse! Vårt presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.