Alkoholhistoria & snaps

Kom i lördagsstämning med svensk alkoholhistoria genom en guidad tur av utställningen Dryckeslandet Sverige! I visningen ingår varsin snaps alternativt alkoholfri dryck.

Klassisk champagne – utsålt

Tänk på en gul änka. Just det. Nicole Clicquot ärvde vid 27 års ålder sin makes vinhus. Hon fokuserade på champagne, grundade år 1805 Veuve Clicquot Ponsardin och räknas ibland […]

Konst & bubbel

Välkommen till en konstvisning av Love x Attraction in Absolut Art Collection. I visningen ingår ett glas bubbel.

Bubbelmässa – allt som bubblar

Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss lördagen den 25 maj och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.