Dryckeshistoria & snaps

Häng med på en guidade tur genom svensk dryckeshistoria i utställningen Dryckeslandet Sverige! I visningen ingår varsin snaps alternativt alkoholfri dryck.

Spritpyssel – utsålt

Delta i en lekfull workshop där ni får prova på kryddmästaryrket! Hur vill du att just ditt brännvin ska smaka – klassiskt svenskt eller modernt och nytänkande?

Chablis för hela slanten

Den lilla orten Chablis i den stora regionen Bourgogne är känd för att producera fantastiska Chardonnay-viner. Eva Karlsson är frankofil och särskilt förtjust i dessa krispiga vita viner, särskilt när sommaren börjar nalkas.