Vy-navigering

Evenemang Views Navigation

Idag

Rosévin – utsålt

Nadja Karlsson korkar upp några favoriter vid provningen, upplyser om vad man kan äta till – och avslutar med diverse visdomsord.

550

Orangeviner

Orange vin, Amber eller kanske skalmacererat vin... en provning med Nadja Karlsson som både är en historielektion och en trendspaning.

550

Viner från Sicilien

Följ med upp på vulkanen och ”smaka” på Etna som påverkar klimatet och jordmånen på hela norra Sicilien. Resledare: Nadja Karlsson.

550

Trendig champagne

Vad är det som gäller på bubbelfronten? Nadja Karlsson har svaren.

550

Ginprovning

Från Höga kusten till Skåne tillverkas svensk gin som vinner den ena efter den andra medaljen ute i världen. Nu kan du testa några av dem tillsammans med Nadja Karlsson.

550

Klassisk champagne

Nyckelord: Lyx & Flärd. Och klassiska kvinnor och sist men inte minst, Nadja Karlsson.

550

Grekland – ett spännande vinland

Världen åter börjat efterfråga grekiska viner. Nadja Karlsson utlovar färska erfarenheter från såväl Makedoniens berg som vulkanöarna utanför kusten.

550

Kapten Haddock och hans drycker

Nadja Karlsson vet det mesta om samtliga karaktärer i Tintin-äventyren, särskilt ur ett alkoholperspektiv. En provning och stand-up.

550

Kapten Haddock och hans drycker

Nadja Karlsson vet det mesta om samtliga karaktärer i Tintin-äventyren, särskilt ur ett alkoholperspektiv. En provning och stand-up.

550

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Brunch

Lördagar och söndagar serverar vi en underbar brunch – en trerättersmeny med närodlade råvaror och säsongsbetonade rätter, som kompletteras med härliga drycker.

Brygga & Berså

Bryggan och Bersån är öppna för säsongen. Här serveras veckans varma soppa och mindre rätter tillsammans med spännande drycker. Öppet lördag och söndag från kl 12.
Öppet om vädret tillåter.

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2021

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se