För att göra en lång historia kort – genom en resa till Frankrike, närmare bestämt vingården Champagne Dallancourt, träffade Spritmuseums hovmästare Folke och restaurangchef Andreas, grundarna Antoine och Virginie Lutun. Det här proffsiga mötet med härliga bubblor sådde ett frö – tänk om våra gäster hemma i Stockholm fick uppleva den här smaksensationen.
Sagt som gjort – fredagen den 15 mars kommer producentparet från Frankrike till vår restaurang på Djurgården.
Det blir en sittning utöver det vanliga. Paret serverar och berättar om sina champagner á 4x10cl. Folke guidar dig och ditt sällskap genom den skräddarsydda trerättersmenyn, som bland annat består av Ceviche på kammussla och skreitorsk, rosastekt anka och varm chokladfondant.
Pris: 1450 kr för tre rätter och 4x10cl champagne.
Tid: 18.00 till cirka 21.00.
Begränsat antal platser.
Förbered dig på god mat och en magisk upplevelse med en kraftigt förhöjd smaksensation tack vare det härliga bubblet.
OBS! Middagen är fullbokad, men anmäl dig gärna till väntelistan genom att maila oss på restaurangen@spritmuseum.se
Bienvenue!