Laddar Evenemang

Adventsvisning med glögg

lördag 21 december, kl 15.00

Följ med på en visning av utställningarna “En kryddad jul” och lär dig några å-fanismen om allt från vikingarnas kryddade öl till varför julmusten har en särställning i Sverige.
En glögg tillverkat efter ett recept från 1895 ingår i priset.

Entrén betalas på plats.
Läs mer om utställningen ”En kryddad jul”

 

Köp 100 KR

Fler tillfällen

Presentkort

Ge bort en upplevelse i present! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Jul på Spritmuseum

Vi serverar vår version av en modern julmåltid. Ett tiotal serveringar i varierande storlek där alla julens smaker får plats.

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Snapsvisor

Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften med visor som passar till julbordets läckerheter.

Butiken

Välkommen till Spritmuseums butik! Här finner du ett utbud av varor kopplade till våra utställningar, servetter med nyskrivna snapsvisor, vackra brickor med brännvinskryddor mm.