Laddar Evenemang
Spritmuseum Djurgården

AW, konst & krim

fredag 16 augusti, kl 16.00

Inled er AW med en resa genom det historiska Stockholms ruffiga hamnkvarter, via lönnkrogar och bakgator, och in i konstens värld. True Crime är utställningen som tar avstamp i förbudstidens Stockholm där den olagligt införda spriten flödade. I Absolut Statehood visas ett urval ur Absolut Art Collection – PR-kampanjen som blev internationell succé.

En kombinerad visning av True Crime och Absolut Statehood erbjuder en pangstart på fredagen, där ni med en dryck i handen får se, lyssna och smaka på historien!

ps. Vill du fortsätta fukta strupen? Beställ en av våra smakbrickor i baren!

pps. Visste du att “after work” är ett svenskt påfund? I engelskspråkiga länder använder man inte begreppet, utan säger bara att man ska ta ett glas eller liknande.

Köp 295 KR

Fler tillfällen

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!