Laddar Evenemang

Bilfritt Djurgården 2 – 7 Juni

2022-06-02, kl 08.00 - 2022-06-07, kl 17.00

Bilfritt Djurgården 2 – 7 Juni

Mellan den 2–7 juni 2022 är Djurgårdsbron avstängd för allmän biltrafik. Vi rekommenderar att ni promenerar, cyklar eller reser kollektivt med spårvagn, buss eller Djurgårdsfärjan för att komma till Spritmuseum dessa dagar.
Det är Kungliga Djurgårdens Intressenter och Kungliga Djurgårdens förvaltning som gör ett trafiktest tillsammans med Stockholms stad:
”Djurgården ska vara tillgängligt för alla. Med endast en bro och en väg in till Evenemangsparken har vi en flaskhals som begränsar tillgängligheten. Därför krävs smarta trafiklösningar”

Vi rekommenderar dig att ta en extra titt på hur du planerar din resa ut till oss på Spritmuseum och ta lite extra tid på dig.
 Royal Djurgårdens hemsida kan du läsa mer om trafiktestet och hur du kan ta dig till oss.

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!