Laddar Evenemang
bubblor glas

Bubbelmässa

2023-05-06, kl 13.00

Nu är det äntligen dags att korka upp igen!
Lördagen den 6 maj är du välkommen på bubbelmässa hos oss på Spritmuseum där det kommer att finnas över 40 olika sorter att provsmaka!

Vad sägs om ett glas Pet Nat, Corpinnat , Lambrusco eller en italiensk årgångsbetecknad Metodo Classico så som Rotari eller varför inte ett glas Cremant eller Cava?
Champagne från André Clouet och Östermalmsbubbel finns representerade samt unika Champagner från mindre odlare.

På vår mässa får du träffa flera välkända och intressanta vinimportörer som samlas för att presentera både sina nyheter som klassiker för dig.

Några av namnen är Andersen Winery – en dansk producent som gör 100% Skandinaviskt bubbel.
Bonnebox, La Becaria Wines, Quaffable Wines och Wine with us med sin fantastiskt fina produkter samt ovan nämnda Champagne Voyage

Ett stort utbud av bubbel med hög kvalitet av coola producenter presenteras!
Ett måste för dig som är nyfiken på nyheter som engelska bubblor som att trendspana eller provsmaka klassiker.

Under mässan har du möjlighet att delta på ett kortare föredrag om just bubbel tillsammans med dryckesprofilen Eva Karlsson.

I biljettpriset ingår:

Inträdet till mässan och museet.
1 champagneglas Italesse Optimum av Richard Juhlin
5 enheter av valfri dryck (fler går att köpa på plats då till ett värde av 70 kr/biljett)
Fri entré till våra utställningar.
30 minuters föredrag.

Skål och varmt välkomna!

Köp 625 KR

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!

På Gång

Scensamtal: Fylla bland kultureliten

fredag 26 april, kl 18.00

Fredagen den 26 april! Karin Mamma Andersson är Sveriges största konstnär. Anna Axfors och Elis Monteverde Burrau är poeter och alkoholromantiker. Några dagar innan Valborg – den dag då flest ungdomar begår sin alkoholdebut – samlas de på Spritmuseum för att prata om hur det dricks i de fina salongerna. Går det att vara nykter och hålla på med kultur? Är mingel ett jobb? Kan man skriva full? Står man ut med att skapa nykter? Hur gör man för att vara vid sina sinnens fulla bruk – oavsett alkoholhalt?

market debut spritmuseum djurgården

På Gång

Vårens stora konsthelg på Djurgården

fredag 17 maj, kl 15.00 - söndag 19 maj, kl 17.00

Se hit alla konstintresserade! Den 17–19 maj är det konstmässa och Market Art Fair riktar strålkastarna mot det senaste inom nordisk konst. Välkommen till Djurgårdens stora konsthelg!

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss lördagen den 25 maj och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.


Provningar

+ Visa mer