Laddar Evenemang

Bubblor i kvadrat

fredag 26 april, kl 18.00

Aldrig någonsin har vi svenskar druckit så mycket mousserande vin som nu. För en så pass liten nation känns det nästan uppseendeväckande att vi hamnar på tionde plats vad det gäller champagnekonsumtion. Vi får inte nog av bubbel. Mousserande vin har ofta förknippats med festligheter, högtider, bröllop och annat men nu börjar vi även dricka det igenom hela måltider. Ibland vill vi lägga ut en extra slant och köpa äkta champagne, andra gånger passar en billigare variant från en annan region eller ett annat land. Vi provar oss igenom fyra helt olika sorter och prisklasser för att avgöra vad vi tycker bäst om – och vad som kan passa till.

Eva Karlsson är utbildad psykodramatiker och mental coach. Under universitetsstudier i Frankrike och som servitör och hovmästare på innerestauranger i New York förvärvade hon unika vinkunskaper.

Köpt biljett återlöses ej men biljetten gäller även som entré till Spritmuseums utställningar. Provningen pågår i ca 90 minuter.

Om ni bokar bord i vår fina restaurang efter provningen ger vi er 20% rabatt på våra hela menyer. Ange ert bokningsnummer för provningen i samband med bordsreservationen. https://spritmuseum.se/restaurangen/boka-bord/

P.S. Det finns även möjlighet till lättare förtäring, fast och flytande i vår bar, före och efter provningen.

Köp 550 KR

Framtidens Mat & Dryck 

7/2–31/10, 2019

Utställningen ”Framtidens Mat & Dryck”, en utställning om visioner, hälsotrender och klimatmat, är nu öppen.

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Provning

Mjölksyrning

tisdag 23 april, kl 17.30

Testa att mjölksyra diverse grönsaker och smaka på en mängd av de mjölksyrningar som museets restaurang dagligen använder tillsammans med Viktor Ankarberg.