Laddar Evenemang

Bubblor i kvadrat

2022-06-10, kl 18.00

Aldrig någonsin har vi svenskar druckit så mycket mousserande vin som nu. För en så pass liten nation känns det nästan uppseendeväckande att vi hamnar på tionde plats vad det gäller champagnekonsumtion. Vi får inte nog av bubbel.
Mousserande vin har ofta förknippats med festligheter, högtider, bröllop och annat men nu börjar vi även dricka det igenom hela måltider. Ibland vill vi lägga ut en extra slant och köpa äkta champagne, andra gånger passar en billigare variant från en annan region eller ett annat land.

Vi provar oss igenom fyra helt olika sorter och prisklasser för att avgöra vad vi tycker bäst om – och vad som kan passa till.

Eva Karlsson är föreläsare, coach samt psykodramatiker.
Under sina universitetsstudier i Frankrike och som servitör och hovmästare i New York förvärvade hon unika vinkunskaper.

Köpt biljett återlöses ej, men det är möjligt att byta provning mot en kostnad om 100 kr senast 7 dagar innan aktuell provning.. OBS försäkringen gäller enbart med sjukintyg.

Fri entré till museets utställningar.
Provningen tar ca 90 minuter.

Vill ni äta innan eller efter provningen rekommenderar vi museets populära bar eller matsal.

Läs mer om vår restaurang.

Köp 600 KR

Om kvinnliga incels

På Gång

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen, fredagen den 8 mars, så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.