Laddar Evenemang

Chablis – utsålt

2018-05-04, kl 18.00

CHABLIS PÅ FYRA NIVÅER
eller
Som champagne utan bubblor.  

Eva Karlssons senaste provning är tillägnad Chablis. Hon älskar Chablis! Och särskilt på våren – när alla andra korkar upp rosé eller mousserande i trädgården eller på balkongen. Hon väljer bland de fyra nivåer som finns – från petit till grand cru – och deras ungefärliga prisspann på 125–500 kronor. Eva berättar om variationerna inom varje nivå – och som den pedagog hon är får du smaka på alla fyra. Hon utlovar även en och annan skröna, till exempel den om att det var vikingarnas förtjänst att vi överhuvudtaget kan dricka Chablis nuförtiden.

Eva Karlsson är utbildad psykodramatiker och mental coach. Under universitetsstudier i Frankrike och som servitör och hovmästare på prestigerestauranger i New York i många år förvärvade hon unika vinkunskaper. Som hon nu får utlopp för i sina provningar på Spritmuseum.

Köpt biljett återlöses ej men gäller även som entré till Spritmuseums utställningar. Provningen pågår ca 90 minuter.

I baren serveras enklare rätter före och efter provningen. Vill ni äta middag, boka bord i matsalen. Äter ni en hel meny bjuder restaurangen på en extra rätt om ni meddelat att ni deltagit i provningen i samband med bordsbokningen.
www.spritmuseum.se

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Mode & mat

onsdag 22 september, kl 17.30

Börja med ett glas bubbel och en guidade tur av modeutställningen Fashion Cocktail och avsluta med en tre rätters middag i matsalen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se