Laddar Evenemang

Champagne & korv – utsålt

2018-12-08, kl 15.30

En spännande provning där champagne möter korv. Men det är så klart inte vilka korvar som helst det rör sig om. Varför är korv så inne just nu? Det har delvis att göra med trenden att Ta Tillvara Hela Djuret. Som i sin tur torde bero på att Det är Dåliga Tider. Eller att vi längtar Tillbaka Till Gamla Tider. Men som sagt, korvarna är av finaste  kvalitet:  När det gäller champagnen hjälps vi åt att Ta Tillvara Hela Flaskan.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.

Köpt biljett återlöses ej men biljetten gäller även som entré till Spritmuseums utställningar. Missa inte museets nya utställning om julens kryddor. Provningen pågår i ca 90 minuter.

Museets kritikerrosade restaurang erbjuder julmiddagar under december.

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Framtidens Mat & Dryck 

7/2–31/10, 2019

Utställningen ”Framtidens Mat & Dryck”, en utställning om visioner, hälsotrender och klimatmat, är nu öppen.

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Provning

CHAMPAGNE – TASTING IN ENGLISH

fredag 29 mars, kl 18.00

Despite having worked as a waitress and maître d’ at New York’s top restaurants, Eva Karlsson never grows tired of answering questions about champagne, and there are no bad questions.