Laddar Evenemang

Champagne & korv – utsålt

fredag 19 april, kl 18.00

Varför är korv så inne just nu?

Kanske har det att göra med inställningen att man bör ta tillvara på hela djuret. Eller så längtar vi tillbaka till gamla tider. Eller så är det bara en ursäkt för att få äta ketchup. Under provningen har vi valt bort resten av djuret och vi provsmakar varken ketchup eller senap. Men korv av finaste kvalitet blir det i alla fall. Och champagne såklart! Men varför är champagne och korv så gott tillsammans? Om det kommer Nadja Karlsson berätta.

Under 90 minuter håller Nadja låda (fast inte en sådan man har på magen), och hon lovar att ta tillvara på allt från vindruva till korvbröd i sin föreläsning. Vilken champagne passar bäst till korven? Det får du bestämma. För smaken är ju, likt ett korvbröd, delad.

Välkomna!

Fri entré till museets utställningar ingår (värde 140kr)

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!