Laddar Evenemang

Champagne & korv

fredag 17 maj, kl 18.00

Varför är korv så inne just nu?

Kanske har det att göra med inställningen att man bör ta tillvara på hela djuret. Eller så längtar vi tillbaka till gamla tider. Eller så är det bara en ursäkt för att få äta ketchup. Under provningen har vi valt bort resten av djuret och vi provsmakar varken ketchup eller senap. Men korv av finaste kvalitet blir det i alla fall. Och champagne såklart! Men varför är champagne och korv så gott tillsammans? Om det kommer Nadja Karlsson berätta.

Under 90 minuter håller Nadja låda (fast inte en sådan man har på magen), och hon lovar att ta tillvara på allt från vindruva till korvbröd i sin föreläsning. Vilken champagne passar bäst till korven? Det får du bestämma. För smaken är ju, likt ett korvbröd, delad.

Välkomna!

Fri entré till museets utställningar ingår (värde 140kr)

Köp 695 KR

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!