Laddar Evenemang

Champagne och korv

fredag 24 mars, kl 18.00

En spännande champagneprovning där vi får smakprov av korv till champagnen.

Varför är det så gott tillsammans?
Varför är korv så inne just nu?
Det kan delvis ha att göra med trenden att ta tillvara på hela djuret. Som i sin tur torde bero på att det är dåliga tider
Eller att vi längtar tillbaka till gamla tider? Vi ska inte ta tillvara på hela djuret utan endast passande smakprov, självklart av finaste kvalitet.

Detta är en spännande – och god provning, där smakkombination och den bäst lämpade champagnen provas fram.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Hennes introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.

Välkomna!

Fri entré till museets utställningar ingår ( värde 140kr)

Köp 650 KR