Laddar Evenemang

Champagnemässa – utsålt

lördag 16 februari, kl 11.00

Möt några av Frankrikes mest spännande champagnehus och provsmaka deras drycker på en minimässa. Välj mellan fler än 20 olika sorters champagne, många av dem säljs inte på Systembolaget och flera är biodynamiska. Mässan är öppen mellan kl 11-16.

PRIS: 600 kr
I priset ingår fem provsmakningsbiljetter, ett champagneglas framtaget av Richard Juhlin tillsammans med erkända formgivartrion Claesson Koivisto Rune samt entré till museets samtliga utställningar. Extra provsmakningsbiljetter köps på plats i museets entrékassa.

Inga föreläsningar.

Medverkande champagnehus, fler tillkommer under veckan:
G. H. Mumm
Perrier-Jouët
Palmer & Co
Legras & Haas
Paul Bara
Vilmart & Cie
Paul Déthune
Marguet Ambonnay
Mailly
La Chouette de Champillon
Henriet-Bazin
Didier Ducos
Vazart-Coquart
Augé-Dasciér
Jamart & Cie
Vauversin

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Framtidens Mat & Dryck 

7/2–31/10, 2019

Utställningen ”Framtidens Mat & Dryck”, en utställning om visioner, hälsotrender och klimatmat, är nu öppen.

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Provning

Mjölksyrning

tisdag 23 april, kl 17.30

Testa att mjölksyra diverse grönsaker och smaka på en mängd av de mjölksyrningar som museets restaurang dagligen använder tillsammans med Viktor Ankarberg.