Laddar Evenemang
cidermässa i Bersån på Spritmuseum

Cidersöndagen

2023-09-24, kl 12.00

Möt svenska och franska ciderproducenter, prova och låt dig inspireras av hantverksmässigt tillverkad cider på Spritmuseums Cidersöndag.

Mässan hålls mellan kl. 12 – 17 i museets berså med fritt inträde och möjligheten att köpa dryckeskuponger på plats för 40 kr/st. Det här blir ett unikt tillfälle att möta producenter, prova deras kvalitetscider och låta dig inspireras av det senaste.
Cidermakarna som ni kommer att möta är:
Köpings musteri, Udda Cider, Brutes, Pomologik, Rudenstam, La Brique från Frankrike och Riktig Cider kommer att presentera en rad med nyheter och klassiker från franska cidermakare som de representerar.

På plats i Bersån finns även floristen Elin Ljungström som visar dig hur du binder kransar och dekorationer som passar perfekt till höstens mys.

Välkommen!

Cidersöndagen görs i samarbete med Business France och Riktig Cider.

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!