Laddar Evenemang

Dagens ginvärd – Brandstar Gin

lördag 29 oktober, kl 11.30

Ännu ett prestigepris har tilldelats till en av Sveriges ginproducenter!
Ginen VILDKATT BY SWEDEN uppmärksammas nu internationellt och har tilldelats en ”MASTER MEDAL” i prestigefyllda WORLD GIN MASTERS ASIA 2022.

Idag gäster prisvinnarna oss på Spritmuseum och är värdar i vår utställning.
Här får ni tillfälle att provsmaka och prata med producenterna bakom hantverket i hjärtat av vår utställning: Ginlandet – Sverige.

BrandStar Alliance AB är ett nytt svenskt entreprenörs- och innovationsdrivet företag som nyfiket och utforskande bidrar med produkter som ska kunna tilltala såväl livsnjutare och dryckesentusiaster som finsmakare och samlare.

För ett år sedan lanserade Steven Kautzky Andersson och Catherine Engelbrekt sin första internationellt uppmärksammade och kraftfulla gintrilogi :
Enastående, Stjärnklar och Supermåne för att sedan lansera VILDKATT BY SWEDEN.

Nu under hösten väntas två limiterade nya utgåvor från Gävleföretaget BrandStar Alliance.
Dels MIDNATT BY SWEDEN, en exklusiv lagrad Old-Tom gin. Samt STRONG LADY, en exklusiv lagrad kryddad vodka, som har vilat på ekfat i ett år.

Välkomna till Spritmuseum!

REDISCOVER

1/10–2/5, 2023

REDISCOVER är en konstutställning som badar i pastellfärger och discomusik. Vare sig du själv upplevde 1980-och 1990-talen, eller bara hört återberättas, så är det här en tidsresa som många kan både känna igen och överraskas av.  

guide-i- baren- drink

Visningar

Boka en privat visning med matchande drink för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!