Laddar Evenemang

Dagens ginvärd – Brandstar Gin

2022-10-29, kl 11.30

Ännu ett prestigepris har tilldelats till en av Sveriges ginproducenter!
Ginen VILDKATT BY SWEDEN uppmärksammas nu internationellt och har tilldelats en ”MASTER MEDAL” i prestigefyllda WORLD GIN MASTERS ASIA 2022.

Idag gäster prisvinnarna oss på Spritmuseum.
Här får ni tillfälle att provsmaka och prata med producenterna bakom hantverket.

BrandStar Alliance AB är ett nytt svenskt entreprenörs- och innovationsdrivet företag som nyfiket och utforskande bidrar med produkter som ska kunna tilltala såväl livsnjutare och dryckesentusiaster som finsmakare och samlare.

För ett år sedan lanserade Steven Kautzky Andersson och Catherine Engelbrekt sin första internationellt uppmärksammade och kraftfulla gintrilogi :
Enastående, Stjärnklar och Supermåne för att sedan lansera VILDKATT BY SWEDEN.

Nu under hösten väntas två limiterade nya utgåvor från Gävleföretaget BrandStar Alliance.
Dels MIDNATT BY SWEDEN, en exklusiv lagrad Old-Tom gin. Samt STRONG LADY, en exklusiv lagrad kryddad vodka, som har vilat på ekfat i ett år.

Välkomna till Spritmuseum!

Smaka på museet

Vi erbjuder provningar och guidade visningar med passande dryck. Att beställa en av våra smakbrickor är också ett uppskattat sätt att lära sig mer om Sveriges dryckeshistoria, kultur och trender.

Visningar

Boka en privat visning med matchande dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!

Ge bort ett presentkort❤️

Ge bort en upplevelse! Vårt presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.