Laddar Evenemang

Deckarspel, Grotta Azzurra – döden är din värd

söndag 16 juni, kl 14.00

När nykterhetsnämndens resoluta ordförande Lovisa Brask och tulltjänstemannen Jason Jasper anländer till den kändistäta svartklubben Grotta Azzurra på Östermalm, har fyra personer precis fallit offer efter att ha druckit drinkar gjord på dödlig träsprit. Kan du bistå Brask & Jasper i att avslöja giftbecknaren? För det är bråttom: nu hörs jazzmusiken – lönnkrogarna börjar redan glänta på sina dolda dörrar igen! “Grotta Azzurra – Döden är din värd” är sommarens pusseldeckarevent på Spritmuseum, lett och producerat av spelledaren och deckarförfattaren Anders Danell. Kommer du att hitta de rätta ledtrådarna i museets utställning ”True Crime” och avslöja träspritens källa, innan döden står som värd på en ny krog i natt?
Utklädd, eller inte, levandegör du berättelsen under ledning av spelledaren.
För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.
Välkomna! 
En passande drink ingår i priset ( med eller utan alkohol)

Köp 495 KR

Fler tillfällen

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!