Laddar Evenemang

Deckarspel, Grotta Azzurra – döden är din värd

söndag 18 februari, kl 14.00

När nykterhetsnämndens resoluta ordförande Lovisa Brask och tulltjänstemannen Jason Jasper anländer till den kändistäta svartklubben Grotta Azzurra på Östermalm, har fyra personer precis fallit offer efter att ha druckit drinkar gjord på dödlig träsprit.
Kan du bistå Brask & Jasper i att avslöja giftbecknaren? För det är bråttom: nu hörs jazzmusiken – lönnkrogarna börjar redan glänta på sina dolda dörrar igen!

“Grotta Azzurra – Döden är din värd” är vinterns pusseldeckarevent på Spritmuseum, lett och producerat av spelledaren och deckarförfattaren Anders Danell.

Kommer du att hitta de rätta ledtrådarna i museets utställning ”True Crime” och avslöja träspritens källa, innan döden står som värd på en ny krog i natt?

Här kastas ni in i tjugotalets Stockholm där utelivet präglas av alkoholransonering och hänsynslösa individers sluga metoder för att till varje pris tjäna pengar på människors vilja att berusa sig.
Blir det ni som hindrar fler dödsoffer genom att avslöja vem som säljer träsprit på Stockholms gator i stället för vanlig alkohol?

Utklädd, eller inte levandegör du berättelsen under ledning av spelledaren.
För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid. Samtidigt som du får möjlighet att uppleva en spännande utställning.

Välkomna!
En passande drink ingår i priset ( med eller utan alkohol)

Köp 495 KR

Fler tillfällen

Om kvinnliga incels

På Gång

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen, fredagen den 8 mars, så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.


På gång

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer