Laddar Evenemang

Det nya moderna vinlandet USA

torsdag 4 april, kl 18.00

På Manhattan odlar man Riesling, och i Oregon växer druvan som gett upphov till världens dyraste vin. Och vad händer egentligen uppe i Washington State? Ta reda på vad ”suitcase cloning” egentligen innebär, och avgör om du håller med Nadja Karlsson om att Long Island kan kallas för det nya Bordeaux.

USA är kanske det vinland som står inför störst förändringar framöver. Klimatet tvingar vinproducenter att tänka nytt och ställa om –  framtiden har aldrig känts närmre. Kaliforniska viner i all ära, men under dessa 90 minuter får ni följa med på en vinresa i ett USA ni knappast sett (eller smakat på) förut.

Välkommen till det nya moderna vinlandet USA!

Fri entré till museet ingår i biljettpriset.

Köp 595 KR

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!