Laddar Evenemang

Drinkkurs med naturen i fokus

tisdag 15 oktober, kl 17.30

Du får lära dig om ingredienserna som växer vilt omkring oss och hur man kan använda sig av dem i drinkar. Upptäck hur granens barr kan förhöja smaken på en Dry Martini, hur man gör en alkoholfri Gin & Tonic med bl.a enbärskvistar eller hur du tar din Old Fashioned till nya nivåer med rötter från stensöta.
De sockerlag/infusioner som ni tillverkar under workshopen få självklart ta med er hem.

Yvonne Tran som håller i workshopen har jobbat i barbranchen i över sex år med både Stockholm och London som spelplan, senast på restaurang Svartengrens i Vasastan där de jobbar hållbart med lokala råvaror och nära den svenska naturen.

Kursen hålls i museets provningsrum.
Vi börjar med en matig macka mellan kl 17-17.30.
Kursen håller på ca 2h mellan kl 17-19.

Pris: 600 kr inkl smörgås, smakprover och infusion

Köp 600 KR

Provning

Cidermässa

söndag 29 september, kl 12.00

För fjärde året i rad bjuder Spritmuseum och Riktig Cider in till en mässa där vi presenterar den bästa hantverkscider som tillverkas i Sverige. 

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.