Laddar Evenemang

En middag med Mening – i förmån till stöd för Ukraina

onsdag 11 oktober, kl 18.30

I år har Spritmuseum tillsammans med Beredskapslyftet skapat en utställning, Brave Wine, om ukrainska vinmakare och ordnat en välgörenhetsmiddag i museets restaurang i förmån till stöd för Ukraina. Nu lämnar vi över stafettpinnen till Ukraina Medtech, som är ett humanitärt projekt som moderniserar sjukhus i Kharkiv.

En middag med Mening

Tisdagen den 11 oktober anordnar Ukraina Medtech välgörenhetsmiddagen “En middag med Mening” till stöd för Ukraina. Kvällen bjuder på gemenskap och kulinariska upplevelser.

Under kvällen erbjuds inte bara en exceptionell måltid på Spritmuseum restaurang, utan du får också chansen att bli en del av en större insats – där du tillsammans med de andra gästerna gör skillnad. Varje tallrik, varje skratt, varje samtal under kvällen kommer att bidra till detta viktiga syfte. Det bästa av allt? Ukraina Medtech tar inte ut någon som helst ersättning. Varje krona går direkt till deras stödarbete.

Kvällens program

18.30. Välkomstdryck och mingel.
19.00. Välkomsttal av Jonas Hård af Segerstad, som driver projektet UkrainaMedtech.Han introducerar kvällens syfte och bakgrunden till detta initiativ med grunden i Slaget vid Poltava 1709.
19.15. Middagen börjar serveras.

Tillsammans stödjer vi och bidrar till av avancerad medicinsk utrustning för Zaitsevinstitutet i Charkiv, vilket hjälper de som drabbats av kriget i Ukraina.

Läs mer och boka din plats på Ukraina Medtechs hemsida.