Laddar Evenemang
dryckesexperten Nadja Karlsson föreläser om klassisk champagne

Framtidens champagne

lördag 15 juni, kl 15.00

Allt är inte guld som glimmar. Men när det kommer till champagne är det ofta fallet.

Nadja Karlsson besitter en kunskapsbank som är få förunnade. Ständigt nyfiken blickar hon ut bland vingårdar runtom i dryckesvärlden och söker det mest spännande som går att hitta just nu. Under denna eftermiddag höjs nivån ordentligt när ni tillsammans botaniserar och trendspanar mot det bästa av det bästa från världens ledande champagnehus.

Till provningens gyllene bubblor serveras ett mindre tilltugg från restaurangen där Spritmuseums kökschef Micael Sandell fått fri lejd att matcha det bästa med det bästa.

Varmt välkomna till denna spännande provning!

Entré till museet och våra utställningar ingår i priset.

Köp 750 KR

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!