Laddar Evenemang

Fyra färger, fyra viner

2023-08-03, kl 18.00

Vår dryckesexpert Nadja Karlsson kickstartar provningen med ett lätt rött vin som passar utmärkt till sensommarens mysiga kvällar. Länge lever sommaren! Sedan plockar hon fram den nya trendiga färgen och delar med sig av sina bästa tips på hur du kan till fullo njuta av den populära vinstilen.

Därefter är det dags att kika extra på just färgerna. En snackis inom vinvärlden handlar om att den ljusare färgen är synonymt med lyx. Stämmer det här? Nadja reder ut. Under provningen får du också svaret på vilken stil som du tycker är mest spännande – föredrar du den klassiska mörka eller ljusare stilen? Eller lutar det åt orangevin? Eller gillar du den trygga röda smaken bäst?

Välkommen till en färgrik smakupplevelse.

I biljettpriset ingår fri entré till alla våra utställningar (konst, ölutställning och Spritlandet Sverige).

Köp 595 KR

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!