Laddar Evenemang

GÄSTSPEL: A LA CARTE PROVNING MED CHAMPAGNE VOYAGE

2023-04-27, kl 17.00

Den 27 april gästas vår kvällsrestaurang av Christian från Champagne Voyage! Christian och vår egna champagnenördiga hovmästare Folke kommer att servera och prata bubbel under hela kvällen, och ja, det är lika drömmigt som det låter! Á la carte-champagneprovningen består av 3 glas champagne från mindre odlare och kostar 595 kr/person. Är ni sugna på att testa ännu fler sorter? Vi kommer självklart även ha champagne på glas!

Restaurangens kvällsmeny serveras mellan 17-21 och är under denna kväll skapad för att förhöja de ljuvliga champagnetonerna!

Boka din plats genom att maila oss på restaurangen@spritmuseum.se

Skål och välkomna!

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!


På gång

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer