Laddar Evenemang

Gästspel i baren – Öl från Noisy bastards

lördag 8 april, kl 11.00

Vår bar får finbesök idag.
Den otroligt trevliga och kreativa duon från Sundsvall – Noisy Bastards, kommer att gästspela i Spritmuseums bar hela dagen!

Här är bara några exempel ur deras utbud som ni kommer att hitta hos oss:
Bibbligy -hallon/Björnbärs pale ale
KLUBBLAGER-/ Mexican lager som är bryggd tillsammans med Pipeline Musikforum Sundsvall
The Alien -Hazy IPA
Lucius Loo -Session IPA
Easter Beast -Schwarzbier

Visst låter det spännande? Kom och provsmaka och surra med dem live på påskafton – lördag den 8/4.

Varmt välkomna!

Vill ni veta mer om Noisy Bastards?

Här kommer det mer info:

Kort… om NOISY 
Vi består av Ayla och Olle och vi befinner oss i Sundsvall där vi har vår bryggeri i en gammal bilhall som vi 2016 började bygga om och även sanera för att kunna öppna vårt bryggeri.
Vi är förstås gamla hemmabryggare sedan 16 år tillbaka ungefär och såklart började allt med exploderade flaskor i ett badrum och andra haverier men det var ju så himla spännande och att vi skulle vara här nu hos er på Spritmuseum kunde vi bara liksom, drömma om ändå
Vi kommer från scenkonsten och arrangemang båda två så det är ganska naturligt att ha ett festligt bryggeri och mer blir det framöver.
Sedan 2018 har vi varit i en riktig produktion och har under åren dels arbetat med ett PopUp koncept där vi liksom dyker upp med bar och scen mm under en viss period för att nästan lika snabbt förvinna. Under pandemins nästan tuffaste tid med restriktioner så flyttade vi vår fina avstickare NOISYfolk&bar ner på torgatan4 och öppna med det även en riktig vegan restaurang.
Riktigt spännande! Liveband varje helg och musikquiz, folkbärs och fint käk. Det var en ständig fest hos oss under rätt dystra tider ändå. Det behövdes och det var med tungt hjärta som vi stängde och flyttade tillbaka till vårt bryggeri. Men man måste våga öppna som stänga och gå sedan hitta inspirationen att gå vidare mot nya häftiga äventyr.

Idag har vi en bra produktion och hanterar även baren på vår klubb Pipeline som även fyller 50 år som klubb i Sverige vilket gör stället till det äldsta existerande klubben i vårt land, värt att bevara eller hur! Detta kämpar vi med så givetvis var en riktigt hantverksbar satsning givet i lokalerna. Med både våran egen produktion och andra bryggeriers i kranarna, några roliga gästspel här och var och såklart punkiga provningar.

2022 lanserade vi äntligen vår Öl och musik festival som tog plats på Stora Torget i Sundsvall och det blev en magisk och fantastisk premiär, bryggerierna vallfärdade upp till Norrland och vi gör det förstås igen! år två 2023! 28-29e juli är det dags igen och med ännu fler anslutande bryggerier, bra många fler band och massiva mängder käk, tatueringar, freaky bar och beergarden mm så intar vi ett soligt och hett torg tillsammans. Äventyr väntar och vi ska ta med er på ett oerhört festligt galej! Både bryggare, artister, bagare och mat kreatörer tillsammans med våra grymma besökare!

Inför sommar och kommande höst så har vi rätt intensiva släpp planerade och hoppas att ni alla hänger med oss på allt kul och faktiskt viktigt vi gör för oss och andra i vår bransch.
Tillsammans är det finaste.

Drick riktig öl bryggd av folk som brygger öl inte vattnar ur sprit! Tack 

www.noisybastardsbrewing.com