Laddar Evenemang

Ginprovning

fredag 4 oktober, kl 18.00

Från norr om Höga kusten och hela vägen ner till Skåne tillverkas idag svensk gin. Gin som intagit en självklar plats på den internationella marknaden tack vare dryckens höga kvalitet. Om du trodde att gin var en tråkig gubbdricka trodde du fel. Idag finns det en rad svenska destillerier som använder sig av både lokala botanicals och ekfat för lagring. Och tonicen då? Ja, även den kräver sitt gedigna hantverk.

Under en epok var Sverige bäst i världen på Akvavit. För inte så länge sedan lanserades dessutom riktigt bra, svensk whisky. Och idag talas det om det svenska ginundret. Ta reda på varför under 90 minuters ginprovning tillsammans med Nadja Karlsson, dryckesexpert och nörd i allt vad svensk dryck heter.

Skål och välkomna!
Fri entré till museets utställningar ingår i priset.

Köp 595 KR

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!