Laddar Evenemang
Nadja Karlsson i varma Grekland

Wow vilka grekiska viner

torsdag 30 mars, kl 18.00

Då var det dags för en vinresa tillsammans med vår dryckesexpert Nadja Karlsson. På med säkerhetsbältet och förberedd ditt smaksinne på en vinresa med temat ”möt vinlandet Grekland, inte turistlandet Grekland”. Under resan besöker du den den romantiska vulkanön Santorini, simmar bland vulkanöarna och avslutar resan på fastlandet i norra Grekland bland bergen.

Grekland är ett spännande vinland som ständigt överraskar. Det kommer du att märka när du fått bekanta dig med deras egna unika druvor – Assyrtiko och Xinomavro. Mer än så avslöjar vi inte. Jo, två saker till. Under vinresan bjuds det på grekiska Mama-Mia-vibbar och dessutom får du följa med på jakten efter den rätta Saganaki!

I priset ingår fri entré till Spritmuseums utställningar.

Varmt välkomna!

 

Köp 595 KR

Provning

Drycker på havets botten

lördag 25 mars, kl 14.00

På denna provning tar vi er med på en spännande resa om smuggelsprit, portvin, gamla gula änkor med mera.
Dagen till ära har vi även bjudit in Vasa 1628 som kommer att berätta om hur återskapandet gick till. Självklart ingår en provsmakning av den också.

Visningar

Boka en privat visning med matchande dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!

Smaka på museet

Vi erbjuder provningar och guidade visningar med passande dryck. Att beställa en av våra smakbrickor är också ett uppskattat sätt att lära sig mer om Sveriges dryckeshistoria, kultur och trender.