Laddar Evenemang
Nadja Karlsson i varma Grekland

Wow vilka grekiska viner – utsålt

2023-03-30, kl 18.00

Då var det dags för en vinresa tillsammans med vår dryckesexpert Nadja Karlsson. På med säkerhetsbältet och förberedd ditt smaksinne på en vinresa med temat ”möt vinlandet Grekland, inte turistlandet Grekland”. Under resan besöker du den den romantiska vulkanön Santorini, simmar bland vulkanöarna och avslutar resan på fastlandet i norra Grekland bland bergen.

Grekland är ett spännande vinland som ständigt överraskar. Det kommer du att märka när du fått bekanta dig med deras egna unika druvor – Assyrtiko och Xinomavro. Mer än så avslöjar vi inte. Jo, två saker till. Under vinresan bjuds det på grekiska Mama-Mia-vibbar och dessutom får du följa med på jakten efter den rätta Saganaki!

I priset ingår fri entré till Spritmuseums utställningar.

Varmt välkomna!

 

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

24/11–24/11, 2024

True Crime är Spritmuseums nya utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!

Om kvinnliga incels

På Gång

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen, fredagen den 8 mars, så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.