Laddar Evenemang

IDUNN Norsjö Wine & Co

fredag 23 juli, kl 12.00

Testa lingonrosé och blåbärsvin. Idag är Li och Lars från IDUNN Norsjö Wine på plats på bryggan med sina viner mellan kl 12-17.
De har fått stor uppmärksamhet för sina kvalitetsviner av blåbär och lingon. En innovation som bygger på en gammal svensk tradition av vintillverkning av bär – Solvin.
Genom att kombinera tradition och ett professionellt modernt vinmakarhantverk, producerar IDUNN Norsjö Wine premiumviner av vildväxande blåbär och lingon från de norrländska skogarna. Drivkraften är kärleken till vilda bär, och deras passion för att naturen ger oss de bästa av råvaror! Deras filosofi är hälsa och hållbarhet för människor och planeten.

Prova:
Bergskär Torrt vin av lingonrosé 
Rålund Classic Torrt vin av blåbär
Rålund Superior Torrt vin av blåbär
Rålund Drottning vin av blåbär

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se