Laddar Evenemang

Jackdaw Brewery från Uppsala gästspelar på Spritmuseums brygga

lördag 18 maj, kl 12.00

Tålamodskrävande öl med smak av hallon, blåbär och körsbär.
Lördagen den 18 maj kl 12-21 gästas Spritmuseums brygga av Jackdaw Brewing som varit aktiva på svenska ölscenen sedan 2011 och i maj 2016 lanserades deras första öl på Systembolaget.

De brygger på två gamla mjölkkylstankar (suröl) och genom sitt samarbete med Brouwerij Alvinne så har de lärt sig en del om belgiska suröl och då framförallt om ölstilar från Flandern. Det som lockar mest är jäsning i träfat och långa lagrings/mognadstider. Tålamodskrävande öl helt enkelt, som ger komplexitet i smak och arom.

Vi kommer under dagen att erbjuda fem öl på fat:

Blåbär 5.5%
Foeder sour macerated with blueberries

Körsbär 5.5%
Foeder sour macerated with cherries

Hallon 5.5%
Foeder sour macerated with raspberries

Björnbär 5.5%
Foeder sour macerated with blackberries

Avklädd 6.0%
Untampered sour beer kegged directly from oak foudre

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Absolut Art Collection: Photo

27/4–2/10, 2019

60 fotografiska verk från Absolut Art Collection skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Variationen är stor, brokig och gränslös.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.