Laddar Evenemang

Julens drycker på Spritmuseum

2023-12-03, kl 13.00

Varmt välkomna in i värmen och ta med dina vänner till Spritmuseums marknad, en minimässa om julens drycker.

Träffa dryckesproducenter från hela Sverige och provsmaka allt från lingonglögg, akvavit till julmust och julebrygd.

En dag full med drycker som passar perfekt till kommande julbord och festligheter som hör högtiden till.

Du är också välkommen att gå på en provning tillsammans med vår dryckesexpert Nadja Karlsson. Olika drycker som hör julen till kommer att provas klockan 13.00. Begränsat antal platser. Först till kvarn! Boka din plats när du köper din biljett.

Fyra  provsmakningsbiljetter och entré till våra utställningar ingår i priset. Välj den ankomsttid som passar dig och ditt sällskap bäst i ditt biljettköp, platserna är begränsade.

Om du blir hungrig eller fikasugen så är det bara att besöka vår restaurang som erbjuder julinspirerade rätter.

Välkomna in till julens drycker på Spritmuseum!

Köp 300 KR

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums nya utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!

På Gång

Samtal: Fylla bland kultureliten

fredag 26 april, kl 18.00

Fredagen den 26 april! Elis Monteverde Burrau, Karin Mamma Andersson och Anna Axfors diskuterar hur det dricks i de fina salongerna. Går det att vara nykter och hålla på med kultur? Är mingel ett jobb? Kan man skriva full? Står man ut med att skapa nykter? Hur gör man för att vara vid sina sinnens fulla bruk – oavsett alkoholhalt?

market debut spritmuseum djurgården

På Gång

Vårens stora konsthelg på Djurgården

fredag 17 maj, kl 15.00 - söndag 19 maj, kl 17.00

Se hit alla konstintresserade! Den 17–19 maj är det konstmässa och Market Art Fair riktar strålkastarna mot det senaste inom nordisk konst. Välkommen till Djurgårdens stora konsthelg!

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss lördagen den 25 maj och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.